Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 13:27

Сайт

 методичної комісії вчителів початкових класів 

СЗШ №12 м. Білої Церкви

"Сузір'я Успіху" 



Меню сайту
Категорії розділу
IKT [5]
1Учень-1комп'ютер [1]
ПіснеЗнайка [2]
Проекти вчителів [3]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 46
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міні-чат
Форма входу
Головна » 2012 » Лютий » 4 » Цікаво та легко навчатись в школі разом з "ПіснеЗнайкою"
01:13
Цікаво та легко навчатись в школі разом з "ПіснеЗнайкою"
   Впродовж 7 років ми формуємо в школі I ступеня практичну модель «Гармонійна спеціалізована загальноосвітня школа», створюємо інноваційну систему   організації особистісно-орієнтованого навчання, виховання та оздоровлення, яка дає можливість учням  працювати із задоволенням, без перевантажень, стресу і гіподинамії. Засвоєння знань шкільної програми відбувається швидко і легко для кожної дитини незалежно від її інтелекту і стану здоров’я, із заощадженням  вільного часу для творчого розвитку і оздоровлення.

   

  Впровадження медико-педагогічної технології «ПіснеЗнайка» відбувається під час занять по вивченню матеріалу про природу. 

  

 Методологія навчання за навчальними комплектами «Всесвіт» дуже проста і дає можливість використовувати 1 комплект для 1-4 класів  на уроках, а також в процесі проведення різних оздоровчих заходів (фізкультхвилинок, музичних пауз). 

  1-2 класі вчителі початкової  школи на уроках математики використовують інтегрований навчально-корекційний комплект «Чарівний світ чисел».

  

Цей комплект дає можливість безстресово та комфортно засвоювати знання і одночасно гармонійно розвиватися дитині за рахунок попередження перевтоми, напруженості, стресу. Усвідомлення математичних знань і явищ, розвиток логіки й математичного  мислення відбувається в процесі пізнання світу, творчої діяльності дитини з використанням засобів мистецтва без механічного зубріння, психоемоційної напруженості. Матеріал комплекту інтегрований. Крім знань з математики, природи, мистецтва, він містить вправи на розвиток і корекцію пізнавальної сфери та психологічні тести, які допомагають педагогам і батькам оцінювати можливості учнів, особливості та динаміку їх розвитку.

  

МПТ "ПіснеЗнайка" запроваджується в СЗШ № 12 з 2005 року.На сьогоднішній день її успішно випробувала вчитель  Черноводська Людмила Вікторівна.

  

 Коряк Галина Володимирівна збагачує духовний світ та розвиває творчі здібності учнів засобами ужиткового мистецтва, вдало поєднуючи цю діяльність з корекційно-оздоровчим навчанням "ПіснеЗнайка".


Вчителі Решетова І.В., Мітокару Л.В., Аркуша Н.М., Олійник Н.В., Бабенко Л.П., Бондаренко І.І., Костянець Т.П. навчають своїх учнів з використанням даної методики. Їх учні здорові веселі, допитливі, а головне - із задоволенням ходять до школи!



Категорія: ПіснеЗнайка | Переглядів: 2231 | Додав: Larusik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Друзі сайту
Календар
Block content Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Улюбленець сайту
Block content

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz